Catering
Ponudba
Catering ekipa Gostinstva Sidro vam pripravi okusno hrano na vaši lokaciji.
1. Mesni narezek
(kraški pršut, kuhan pršut s hrenom, kmečka salama, kraški zašinek, prešana šunka, piščančja prsa, savinjski želodec, kisla zelenjava, kumarice, olive, gobe).
Kruh: Ajdov, pisan, kmečki, polnozrnat, s semeni, koruzni kruh, sirova štručka…
(kraški pršut, kuhan pršut s hrenom, kmečka salama, kraški zašinek, prešana šunka, piščančja prsa, savinjski želodec, kisla zelenjava, kumarice, olive, gobe).
Kruh: Ajdov, pisan, kmečki, polnozrnat, s semeni, koruzni kruh, sirova štručka…
2. Sirov narezek
(ovčji sir, sir z modro plesnijo, ementaler, dimljeni sir, kozji sir, suho in sveže sadje, skuta z zelišči, olive).
Kruh: Ajdov, pisan, kmečki, polnozrnat, s semeni, koruzni kruh, sirova štručka…
3. Pogostitev ob prihodu/zajtrk/odmor/malica
- Rogljički (francoski, z marmelado, s čokolado)
- Sadna nabodala (sadje, sir)
- Žepki (slani, sladki)
4. Finger food 1
- Nabodala
- Sadna nabodala (sir, sadje)
- Mesna nabodala (piščančje meso, svinjska ribica, grill omaka)
- Kanapeji
- Mesni (kraški pršut, kraški zašinek, kmečka salama, sir, zelenjava)
- Vegi (več vrst sira s suhim ali svežim sadjem)
- Mehiške tortilje (zvitki)
- Grisini s pršutom
5. Finger food 2
- Nabodala
- Sadna nabodala (sir, sadje)
- Mesna nabodala (piščančje meso, svinjska ribica, grill omaka)
- Kanapeji
- Mesni (kraški pršut, kraški zašinek, kmečka salama, sir, zelenjava)
- Vegi (več vrst sira s suhim ali svežim sadjem)
- Grisini s pršutom
- Mehiške tortilje (zvitki)
- Taquitos s piščančjim mesom
- Taquitos z beluši
- Bučkini zvitki s tuno in feta sirom
- Češnjev paradižnik z mozzarelo na posteljici rukole, olivno olje
- Stročji fižol ovit v slanino
6. Hladni bife
- Piščančja nabodala
- Pršut z avokadom
- Šunkini zvitki s hrenom
- Angleško pečen roastbeef v ruski solati
- Marinirana hobotnica s češnjevim paradižnikom
- Pečene bučke s parmezanom in oljčnim oljem
- Mlad sir s prekajeno postrvjo in kaprami
- Losos z avokadom in pečeno polento
- Izbor solat:
- Češnjev paradižnik z mozzarelo na posteljici rukole, olivno olje
- Šopska solata
- Testeninska solata z olivami
- Krompirjeva solata
7. Topli bife 1
- Ocvrt puranji zrezek po kraljevsko
- Goveji medaljoni v gozdarski omaki
- Svinjski medaljoni v omaki z zelenim poprom
- Taquitosi s piščančjim mesom
- Sirov štrukelj
- Pečena polenta
- Mlad pečen krompir
- Zelenjava na maslu
8. Topli bife 2
- Telečji file na žaru s toplim hrenom in korenčkom
- Piščančji medaljoni v holandski omaki
- Goveji medaljoni v gozdarski omaki
- Losos iz pečice v koprovi omaki
- Buritos (riž, zelenjava)
- Mehiška tortilja z zelenjavo (zelenjava s feta sirom)
- Mehiška tortilja z mesom in čilijem
- Zelenjava z žara s tržaško omako
- Njoki s sirom
- Sirov štrukelj
- Mlad pečen krompir
- Grška solata
- Češnjev paradižnik z mozzarelo na posteljici rukole, olivno olje
9. Topli bife 3
- Telečji medaljoni s cognac in suhimi slivami
- Goveji medaljoni v omaki z zelenim poprom
- Ocvrti puranji medaljoni s parmezanom
- Svinjski medaljoni s praženimi jurčki
- File postrvi z mandljevo kremo
- Losos iz pečice v koprovi omaki
- Taquitosi s puranjim mesom
- Buritos (riž, zelenjava)
- Mehiška tortilja z zelenjavo (zelenjava s feta sirom)
- Mehiška tortilja z mesom in čilijem
- Riževi rezanci z zelenjavo
- Riž s karijem
- Njoki s sirom
- Pečena polenta
- Skutini štruklji z drobnjakovo omako
- Zelenjava z žara s tržaško omako
- Stročji fižol ovit v slanino
- Šopska solata
- Motovilec z jajčki
- Češnjev paradižnik z mozzarelo na posteljici rukole, olivno olje
10. Otroški meni
- Sadna nabodala
- Mesna nabodala
- Kanapeji
(piščančja salama, sir, zelenjava)
(domača salama, sir, zelenjava) - Pizza kruhki
- Slano pecivo z različnimi posipi
- Rogljički (marmeladni, čokoladni)
- Muffini
11. Sladice (drobno pecivo)
- Brownie
- Sadna, čokoladna rulada
- Kokosove kocke
- Gibanica
- Jabolčni in sirovi zavitki
- Skutina pita
- Rumove kroglice
- Smetanova strnjenka z gozdnimi sadeži
- Čokoladni musse z vanilijevo kremo
- Rižev puding
- Sadnji minjoni
- Čokoladni minjoni
- Izbor svežega sadja